szlakzagrod.pl

szlakzagrod.pl

Zmiany, dzieki ktorym zaczniesz dbac o srodowisko

Zmiany, dzieki ktorym zaczniesz dbac o srodowisko

Dlatego nigdy nie należy spożywać octu jabłkowego

Ocet jabłkowy (ACV) jest kwasem, a produktem ubocznym fermentacji. To nigdy nie powinny być spożywane. Z jednej strony, jest to ocet jabłkowy cydr, czy nie. Jest aby przejść na stronę kliknij tutaj. wykonana z gnicia, fermentacji jabłka. To powinno wyjaśnić wiele tam. ACV jest wychwalany za jego bogatym źródłem enzymów i kwasu jabłkowego.

Zmiany, dzieki ktorym zaczniesz dbac o srodowisko

Niektórzy widzą kwas jabłkowy jako pomoc pokarmowego, i to jest kwas alfa-hydroksy które niektórzy twierdzą, jest dobre dla skóry. Jednakże, kwas jabłkowy jeszcze kwas, i fermentacji w kwas mlekowy. Kwas mlekowy jest kwasem, który sprawia, że ??mięśnie organizmu ciasne, ból, a ból po długim treningu. Jest też, co crystalizes w mięśniach, tworząc węzły i punkty spustowe. Jeśli właściwe rozumienie systemu trawiennego się tam, każdy zrozumie, że HCL jest wytwarzany jako produkt uboczny w produkcji wodorowęglanu sodowego w żołądku. To nie jest w naszym żołądku kwasu że trawi nasze jedzenie. Żołądek jest rozpaczliwie próbując alkalizować nasze jedzenie, a to tworzy HCL jako produkt uboczny tego procesu. kwas jabłkowy nie jest pomoc pokarmowego.

Zmiany, dzieki ktorym zaczniesz dbac o srodowisko

Zawartość kwasu jabłkowego w ACV jest również, dlaczego wiele osób uważa, że ??ACV jest dobre dla skóry i jest dobrym złuszczającym (jeden z głównych powodów, dla których „eksperci” twierdzą, że jest dobre na trądzik). Większość ludzi nie udaje się zobaczyć, że skóra staje się głównym sposobem organizmu na pozbycie się kwasów i toksyn, więc naturalnie, że skóra będzie bardziej kwaśny niż środowiska wewnętrznego organizmu. Skóra jest pozbycie się z kwasów, które nie powinny występować w organizmie. Umieszczenie kwasu na skórze w celu neutralizacji pH wynika z niewiedzy w mojej opinii.

ACV, który zawiera „matka” jest postrzegany w świecie zdrowia jako najlepszy rodzaj ACV. Jednakże, ten „macierz” jest utworzona w ostatnim etapie procesu fermentacji w produkcji ACV.
Wpis zawdzięczamy