szlakzagrod.pl

szlakzagrod.pl

Wsparcie Unii Europejskiej na ochrone srodowiska

Wsparcie Unii Europejskiej na ochrone srodowiska

Gdy bydła jedzą trawę, mięso jest mniej tłuszczu, a zatem również mniej kalorii. Mięso ze zwierząt karmionych trawą zawiera również odpowiednie ilości Omega 3 niezbędnych kwasów tłuszczowych. Te ważne tłuszcze utrzymać układ krążenia funkcjonuje prawidłowo.

Badania pokazują również, że „jaja od kur wypasane może zawierać aż 10 razy więcej Omega 3s” od ptaków hodowanych w stodole paszowego. Amerykańscy diety są nasycone zbyt wiele Omega-6 i Omega-9s, co powoduje delikatną równowagę w organizmie, by stać się zdenerwowany. To zaburzenie ilości kwasów tłuszczowych Omega 3 może również przyczynić się do raka.

Wsparcie Unii Europejskiej na ochrone srodowiska

Czynniki związane z fabrycznie hodowlanych mięs stworzyli negatywny wynik na zdrowie przeciętnego człowieka i środowiska. Jako naród, jesteśmy w kryzysie zdrowotnym. Nie jest to trywialne kwota niego można podłączyć do sposobu, w jaki proces produkcji mięsa zostały przeliczone po jego naturalne metody i korzystny wpływ na ziemi w coś ledwo przypominający prawdziwe rolnictwo.

Wsparcie Unii Europejskiej na ochrone srodowiska

Jednym ze sposobów, aby rozwiązać niektóre z tych problemów będzie cofać się na konsumpcji mięsa. W Stanach Zjednoczonych, spożycie mięsa jest na około 200 funtów (w tym ryb i drobiu) na osobę rocznie. Zmiana poziomu konsumpcji mięsa będzie musiał odpocząć od ogromnych wysiłków edukacyjnych i zmiany podstawowych filozofii, która odbyła się na temat jedzenia mięsa. To naprawdę nie jest o wyeliminowanie mięsa całkowicie. Klucz jest w umiarkowanych ilościach i inteligentnych działań zmierzających do podniesienia wysokiej jakości, zdrowe mięso ze zwierząt, które są traktowane w sposób humanitarny. Powinniśmy domagać jakość nad ilość; czyli mięso podniesione w humanitarnych, zdrowych warunkach. Wynik byłby niższy wskaźnik produkcji mięsa, a następnie mniejsze marnotrawstwo zasobów naturalnych, takich jak ropa naftowa, wody i paszy, a ostatecznie znacząca redukcja obecności gazów cieplarnianych w naszym otoczeniu.

Wpis zawdzięczamy